Er du på udkig efter lækre og flotte kjoler, eller noget sjovt tøj til firma festen, så kan beautyanddresses hjælpe med dette.

Beautyanddresses er eksperter indenfor plus size tøj til festen, og elsker du stilen fra 60’r og 50’rne så finder du ikke et sted der har et større udvalg. De har alle de kendte mærker som rockabilly, retro tøj og vintage tøj som alt sammen passer til hver sin smag.

Hvilken kjole skal jeg vælge?

Søger du en vintage kjole kan du se udvalget her, men hvilken en skal du vælge? Er man til mange farver kan man vælge en flot kjole fra rockabilly, der har den flotte model der hedder Nanna bourgonge som er i en bordeaux rød farve, som fremhæver dine flotte kurver. Det kunne også være man var til blomster og palietter, så kan du også få en flot pencil kjole i grøn med flotte blomster på. Mulighederne er mange, og elsker man 50’r og 60’rne så er siden det rette sted.

Festkjoler

Er man til det glamourøse og elegante, så kan du også finde en flot rockabilly kjole som er et must have til din garderobe. Udvalget er flot, og ønsker man smukke farver og lækre designs, så er rockabilly altid et sikkert valg. Du finder både cocktaildresses til når du skal i byen, eller en lækker sommerkjole når du skal til sommerfesten.

Sommerkjoler

Alt lige fra sommerkjoler til strandkjoler, ønsker du en lækker og flot kjole der sidder tæt i sommerens solskin, så er en Pencil kjole helt sikkert noget for dig, om du er til flotte mønstre som blomster og ananas, eller om du er til helt sorte med blonder, så fejler en vintage kjole aldrig på dette felt.

Det kunne også være man var til bikini eller badedragt, så findes de også i retro stilen, så kan man også få de her gamle badedragter man havde i gamle dage, de er super flotte og alle kvinder burde have en.

 

Leave a Reply