Er du på udkig efter et nyt batteri til en af dine maskiner? så skal du være opmærksom på at det er den rigtige du køber. Det er nemlig ikke alle startbatterier der er ens og som passer til alle maskiner. Det er nemligt forskelligt om det er til en personbil eller en MC samt lastbiler og havetraktorer, hver maskine kører forskellige amp, samt volt.

Bil og varevogn

Søger man batterier til bil og varevogne så kan det med fordel være en god ide at finde en forhandler med en oversigt over de forskellige batterier. På denne måde er du sikker på at den du finder passer i lige netop din bil, og at den ikke brænder hele bilen af fordi den kaster for mange ampere igennem bilen, eller dine volt er så stærke at dine forlygter springer, også står du igen med en ny investering du skal have gang i.

Hver bil bruger forskelligt mærke somregel, der findes fx suzuki swift og peugeot der bruger det kendte mærke Varta, som også laver nogle rigtig gode batterier, her ser man somregel 2 batterier på en helt bil’s levetid, hvilket er ingen ting i forhold til mange af de andre modeller som slider meget hårde på batterierne.

Det kan også være man skal fylde ny batteri syre på batteriet, og på den måde genbruge det gamle batteri.

Atv, mc & scooter

Når du leder efter et batteri til din atv eller motorcykel eller scooter, skal du være opmærksom på at de fleste batterier har meget lavere volt end bil batterier har. Om man ønsker et 6 volt batteri, eller med åben syre, AGM eller gele batteri så skal man huske at undersøge hvilken en der passer til site køretøj. Der findes også LI-on batterier til MC hvilket er lidt kraftigere end almindelige, her skal man dog sørge for at batteriet også passer til de forskellige motor cykler, om det er en kawasaki eller en bmw er nemlig ikke ligemeget

Gaffeltruck lifte

Når man skal have lift batterier er det meget vigtigt at man har den præcise, da liften enten kan gå istykker under brug og skade brugeren, eller brænde maskinen af som koster tæt på en million. Derfor er komplette truck batterier tildels også meget dyre da de skal kunne levere meget mere power, til den enkelte gaffeltruck eller lift.

 

 

 

 

 

Leave a Reply