Hos midtjyskbiludlejning kan du leje biler til alle behov. Vi har et stort udvalg af biler til både privat og erhverv i form af personbiler, mellemklassesbiler, flyttebiler, mikrobiler, minibusser, små flyttebiler, specialbiler, stationcars, trailere og mm.

Vores mærker

Vi forhandler mærker som Audi, BMW, Citroen, Fiat, Hyundai, Iveco, Mercedes, Mini Cooper, Peugeot og Toyota – Hos os står der intet med småt – vi går ind for 100% åbenhed om vores aftale.

En dags leje er oftest fra 8.00 til 7.30 næste dag, bilen kan afhentes inden for vores normale åbningstid Mandag – Torsdag 7.30 – 16.30, Fredag 07.30 – 15.00 lørdag, søndag og helligdage 9.00 – 10.00 medmindre andet er aftalt.

Bilen kan dog afleveres uden for åbningstid, det kræver blot du stiller bilen og lægger nøglen i postkassen. De første 100 km er altid inklusiv, når du lejer hos os. Du kan altid købe ekstra kilometer, hvis du får behov for det.

Hvad koster biludlejning?

Det koster mindre at leje en bil end at køre taxi. Taxier afregner nemlig pr kilomet. Det vil sige taxierne afregner, hvad der svarer til 1 liters benzin per kilometer. Ved biludlejning kan en gennemsnitlig bil bringe dig længere på en liter benzin.

Der er også større frihed ved biludlejning, med din egen bil kan du gøre præcis, hvad du vil og køre præcis derhen du vil.

Alle priserne er gældende efter, hvad der er oplyst på hjemmesiden, bilen skal leveres tilbage med samme mængde brændstof som, der var på, da du lejede bilen. Det er vigtigt, at lejekontrakten altid er opbevaret i bilen under kørsel, der skal fremvises sygesikringskort og gyldigt kørekort ved leje af bil. Rygning i lejede biler er ikke tilladt og bilen skal afleveres rengjort.

Du kan læse mere om dine muligheder for biludlejning her 

Hvis du står og mangler en flyttebil til flytning eller andre gøremål, så står vi klar med den perfekte flyttebil til dig uanset dit behov. Det er nemlig også muligt at at leje en flyttebil eller en lukket flyttetrailer. Vi har et stort udvalg til fordelagtige priser. Du kan altid kontakte os på enten mail eller ringe til os på 30 87 78 77.  Vores priser starter fra 549,-. De første 100 km er med i prisen. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får den bedste løsning, der passer til dit behov. OBS! Mandag til Torsdag får du 20% på flyttebil med lift og alle varerbiler.

Hvem er vi?

Hos midtjyskbiludlejning er det også muligt at leje limousine igennem vores limousineservice. Vi leverer luksuriøs limousine kørsel i hele Danmark. Du får en unik og uforglemmelig oplevelse på din store dag, hvad enten det er til konfirmation, bryllup, 50 års fødselsdag eller galla. Det er 100% sikkert at benytte vores limousine service, da vi har professionelle chauførrer, der alle har stor erfaring bag rettet. Når du booker limousinekørsel hos os får du hele pakken med: limousine, champagne, chauffør og den bedste kvalitet. Det skal sikre dig den bedste oplevelse på din store dag.

Vores Limousine er en Ford Lincoln Town Car fra 2002, den er otte meter lang, nyrenoveret og i perfekt stand. Der er installeret LED stjernehimmel og andre lyseffekter. Du er altid velkommen til at komme forbi og se den inden du booker. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

 

Leave a Reply