Ønsker du dig et elegant badeværelse? så bliv ved med at læse, vi har sammensat de bedste punkter omkring bruseniche og produkter der gør dit badeværelse til det næste store italienske hit.

Bruseafskærmning

Mange af de spørgsmål der kommer når man skal indrette sit badeværelse med de rette elementer er – Hvilken slags bruser ønsker jeg? vil jeg have bruseafskærmning, og er det nok med bare et forhæng eller skal vi have glas? Hvis man går op i kvalitet, og ikke bare tager et bad for at blive ren, men bruger det som et afslapnings middel til at fokusere og afstresse, så skal designet også være iorden. Med den rette bruseafskærmning får du den rette mængde damp inde i dit bruserum, fremfor et badeforhæng hvor alt luften kommer ud enten over eller under. Design4home er en af danmarks førende indenfor italiensk design til badeværelserne.

De vil ikke gå på kompromi, og derfor har vi valgt at tage udgangspunkt i nogen af deres produkter her.

Der findes mange flotte designs, når du skal vælge, om du ønsker med transparent glas, eller folieret glas så man ikke kan kigge ind, er også alt sammen op til dig. Nogen afskærmninger går endda i detaljer hvordan vandet og dampen fungere inde i det lokale du lukker dig selv inde i, det er med til at rense huden og frigive antioxidanter og indofiner, så du bliver mere afslappet imens du er i bad.

Der findes både bruseafskærmnings bokse, men også bare almindelige afskærmninger hvori du trækker det ovale stykke glas foran dig, det er alt sammen op til hvilken stil du netop ønsker dig, i dit badeværelse.

Brusekar

Det rigtige brusekar er også vigtigt, hvordan skal designet se ud på selv din bruserbund?, skal du have kant på eller skal bunden være flad? alt dette skal du også tage højde for.
En kant kan både være behagelig for fødderne, men gør også at vandet faldet hurtigere ned i afløbet. Og ønsker du værdi for alle pengene kan du også få et brusekar med vibration så du får massage imens du står i badet.

De fleste kan fås i plastik samt almindelig stål, men hvis du gerne vil have italiensk design så skal du gå efter ægte porcelæn, her får du det rigtige look til din bruseniche.

Ønsker du at se det store udvalg af forskellige porcelæns brusekar kan du finde dem på design4home.dk, udvalget er stort, men kvalitet koster.

Leave a Reply