Mangler du kompetent korrekturlæsning på din engelsk opgave eller din nye bog du skal til at udgive? så kan TL korrektur klarer det for dig.

TLkorrektur er et mindre korrekturlæsnings bureau, med effektiv sparring og mange års erfaring indenfor faget. De har allerede hjulpet store virksomheder i Danmark, med at optimere deres sprogfærdigheder samt hjulpet med udgivelse af bøger.


Studie opgaven

Står du og er færdig med studieopgaven men synes den mangler det sidste? så kan det til fordel være en god ide at invester i Engelsk korrekturlæsning. For 33 kr pr landingsside får du en professionel gennemgang af korrektion af stavefejl og slåfejl, samt korrektion af forkert tegnsætning, grammatiske fejl, altså kongruens, tempus og syntax.

Herudover får du også forbedringsforslag i forhold til sproglige uklarheder, de fleste går 1-2 karakter op bare ved brug af en korrekturlæser, hvilket hurtigt kan forvandle din ellers gennemarbejdet opgave fra et 7 tal til et 10 eller 12 tal. Laver vi en hurtigt udregning, bruger du 2000 kroner pr opgave for at få et 10-12 tal hver gang, så har du også meget lettere ved at finde arbejde eller komme ind på drømmestudiet bagefter.


Erhvervs korrektur

Ønsker du erhvervs korrektur så kan TL korrektur også hjælpe med dette. De har allerede oversat bøger for forskellige forlag, og selvom tiden var presset, får de opgaverne presset igennem. Oversættelse af en helt bog på 2 uger det er der ikke mange der kan.

Her vil du skulle vælge at bruge premium korrektur til 49 kr inkl moms, dette produkt hjælper dig med nærmere eftersyn af teksten indehold, som sproglighed stilistisk udtryk og sammenhængen.

Hvorfor er korrekturlæsning vigtigt?

Måske er du selv rigtig god til at finde dine grammatiske fejl, men mangler til de sproglige nuancer eller de rigtige udtryk i teksten, dette kan en korrekturlæser hjælpe dig med. På den måde vil du også have en billigere opgave at rette i, da de fleste fejl allerede er løst og det kun er opsætning og sproglighed der rettes til.

 

Opgaven bliver gennemgået af et trænet øje som ved hvilke fejl der normalt bliver lavet i disse opgaver. Derfor er det en fordel at vælge den rigtige korrekturlæser til jobbet, da de fleste er selvudnævnte korrekturlæser som bibeskæftigelse, men her får du altså professionelle med over 30 års erfaring indenfor faget.

Leave a Reply