Står du og mangler et firma der kan varetage og bygge dit nye drømmehus? Vestergaardhuse er et professionelt typehusfirma, de er landsdækkende og hjælper gerne uanset hvorfra du kommer i landet. På deres hjemmeside kan du se hvilke hustyper de bygger, og du kan også få et overblik over hvordan dit kommende drømmehus kommer til at se ud.

Der finders disse husetyper hos vestergaardhuse

  • Længehuse
  • Vinkelhuse
  • Funkishuse
  • T-huse
  • Arkitektegnedehuse

Hvert type af hus har sin egen charme, men overordnet har de mere eller mindre samme kvadratmeter størrelse. Kig forbi deres hjemmeside og under hustyper kan du se de forskellige huse de bygger og du kan se hvordan dit nye hus kommer til at se ud samt prisen. De har også udstillings huse for færdigbygget huse og dermed kan man også komme ud og se et hus i virkeligheden før man tager det store valg hvilket typehus man gerne vil have.

Vestergaardhuse har altid et højt service niveau og dette er også med til at man føler sig hjemme allerede ved første kontakt man har ved dem. De har fået en Gazelle pris hvilket er med til at bevise at det her firma altså ved hvad de går og laver og at de har mange tilfredse kunder.

Hvad er fordelene ved et typehus?

Fordelene ved et typehus er at du spare penge samt du allerede ved hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Du ved hvad du får for pengene og du kan forvente at huset ikke har nogen fejl og mangler da virksomheden har bygget det samme hus mange gange før dit hus. Hvis man hellere vil have et arkitektegnet hus så skal man også forvente at prisen bliver dyrere da du har en arkitekt der først skal tegne huset, og alt efter hvilket materialer du vælger kan prisen også stige.

Leave a Reply