Gardinbutikken

Hos Gardinbutikken forhandler vi gardiner i topkvalitet, og vi lover dig, at vi har gardiner til din smag og behov. Vores gardiner er i topkvalitet og du må helt selv bestemme, hvordan de skal se ud. Hvilken type gardin, materiale og farve du ønsker, er dit valg. På den måde sikrer vi, at stilen passer til dine behov, hvad enten de er til dit hjem eller dit kontor. Med dine egne mål får du produceret dine gardiner efter dine egne mål. Gardinet bliver leveret til døren og du kan selv sætte det op, når du får tiden. Du har hos Gardinbutikken mulighed for at designe dit eget produkt, så du sætter dit personlige præg på gardinet. Vi har de mest populære farver på lager, men kan altid bestille andre farver hjem, hvis du har et specielt ønske. Vi har gardiner i mange forskellige udformninger og forhandler bl.a.:

  • Plissegardiner
  • Lamelgardiner
  • Rullegardiner
  • Persienner

Du kan se mere på Gardinbutikken.dk

Vi har en leveringstid på 8-14 dage på dine nye gardiner. Hos os får du altid opmåling og tilfredshedsgaranti, hvis dine nye gardiner ikke lever op til dine forventninger. Hos Gardinbutikken får du altid gratis fragt på dine nye gardiner som er af landets højeste kvalitet.

Gode råd til dine nye gardiner

Når du skal ud og købe nye gardiner er det en stor beslutning, som kan være svær at træffe. Vi har derfor samlet en række gode råd, som skal gøre din beslutning nemmere.

Rullegardiner er i sig selv nemme og enkle og passer ind i alle hjem. De er nemme at designe, så de passer perfekt ind indretningen, hvad enten der er fokus på pang farver eller natur farver. Rullegardiner er den nemme løsning og er lette at betjene. Rullegardiner fås med mørklægning som er ideelt til soveværelset, hvor man ofte ikke ønsker at lukke lyset ind.

Panelgardiner kan give et unikt indspark til indretningen i dit hjem. Det er en nem måde at arbejde med forskellige kvaliteter af stof. Panelgardiner er også det ideelle valg til afskærmning i store, åbne vinduer.

Lamelgardiner kan tilpasses ethvert ønske for lysindfald og afskærmning. De er perfekte til store vinduespartier som fx havedøre- og terrassedøre.

Plissegardiner er et godt valg, hvis du ønsker er et mere neutralt gardin, der skal indramme det ønskede rum. Gardiner i sand og jordfarver giver rummet en varm tone, hvide og grå farver giver derimod rummet en kold tone.

Garanti

For at sikre, du bliver tilfreds med dit nye gardin har vi udarbejdet to forskellige garantier. Vores garantier er lavet for at give vores kunder de bedste vilkår.

Vores totalgaranti hjælper dig, hvis du har målt forkert og det gardin du modtager derfor enten er for stort eller småt. Garantien koster 10% af produktets pris.

Vores prisgaranti sikrer dig de bedste gardiner til den bedste pris. Derfor får du prisgaranti på alle køb ved Gardinbutikken. Hvis prisen er højere hos os får du differencen + 5% ekstra rabat, fordi du har været så opmærksom, og har set noget, vi har overset.

 

Leave a Reply