Vil du gerne have en helårsbolig, men du gider ikke at betale flere millioner for et lækkert hus. Træhuse lavet i bjælker kan man faktisk købe som samlet sæt, så i stedet for du betaler 3.4 million kroner for et hus på 150 kvadratmeter, så kan du faktisk få mere hus for langt færre penge.

Træhuse som bolig

Christianpanbo.dk er en virksomhed der specialisere sig indenfor træhuse, de levere faktisk helårsboliger til hele verdenen. Det der gør et træhus så unikt er at man samme tid har en bolig der er utroligt godt isoleret i forhold til mange andre hustyper, får en meget billigere pris og man skåner miljøet. I og med et træhus er mere isoleret så spare du også utroligt meget på elregningen og opvarmningen. Grunden til at disse træhuse er så isoleret, er at deres træ kommer fra nordsverige, hvor grantræerne vokser langsomt på grund af kulden, dette giver en bedre træ kvalitet og gør dem ekstra hårde, stærke og giver dem tættere årringe.

 

Hvilken slags træhus skal jeg vælge?

Det hele kommer an på hvilken størrelse dit træhus skal være, dette afhænger prisen nemlig af. Er du en enkelt person, kan du nemt få et hus helt ned til 280.000 kroner på 64 kvadratmeter, er du derimod en familie på 2 eller 3, så skal man nok op i en størrelse der hedder 126 kvadratmeter størrelse, Her heder prisen 433.000 kroner hvilket stadigvæk er 4-5 gange billigere end hvis du selv skulle ud og købe et hus. Grunden er som regel altid noget af det dyreste alt efter hvor man gerne vil have sit træhus placeret. Vælger man en grund langt ude på landet kan man hurtigt få meget hus for under en million, derudover spare du stadigvæk mange penge på strøm, alt taler for at et træhus er det rigtige valg og flere burde benytte sig af dette.

 

 

 

Leave a Reply