Vinteren begynder så småt at træde i kræft, og det bliver koldere og koldere udenfor. Derudover nærmer julen sige hvilket betyder at alle mennesker begynder at skal købe ind til jul, både julegaver og julepynt og flæskestegen skal være på plads. Vi har allesammen prøvet det, du kommer udefra det kolde vejr, og sekundet du træder indenfor i butikken rammer du en blæst der får håret til at blæse med varm luft. Dette kaldes et lufttæppe eller et luftgardin, og er et varme element man sætter i indgangs partier i butikker, industri virksomheder.

Varmluftgardiner til butikker.

Der findes utrolig mange fordele ved varmluftsgardiner. Ikke nok med at dine kunder får varmen hurtigt når de træder ind i din butik, men du spare også et sted mellem 20-30% på varme regningen ved et varmetæppe. Varmetæpper er nemlig så energieffektive at de ikke kun varmer indgangs partier op, men hele butikken.  Der er mange forskellige leverandører indenfor varmetæpper, og de kan hver noget forskelliget. Nogen har mere fokus på varmeeffektivitet, og andre har udviklet deres produkter så de er mere støjsvage for at behage brugeren. Frico som er et svensk firma som laver de her varmetæpper, har udviklet et teknologi i deres varmlufttæpper som ingen andre endnu har udviklet. De har udviklet en teknologi der hedder Thermozone teknologien, det denne teknologi gør er at den kan adskille mellem varm og kold luft, så det gør det behageligt at passere, og man ikke bare får blæst utrolig varm luft i hovedet når man går ind i butikken. Derudover har deres tæpper også en utrolig høj ydeevne samt luftstrøms geometri samt lavt lyd niveau.

Indeklima i fabrik

Det kan også være til fordel at installere et varmlufttæppe i din fabrik eller industri virksomhed, da det netop spare utroligt meget på opvarmningen plus det effektiv varmer op store lokaler.  Derudover ser man mange fabrikker der laver en kombination af kalorifere og varmluftstæpper da dette giver den bedste effekt. Du kan læse mere om varmlufttæpper her.

AI styring

Den intelligente styring der er indopereret i fricos lufttæpper, kan selv styre og regulere alt efter hvor meget blæst og kulde der kommer udefra. Dette gør at du ikke manuelt skal stille en temperatur, og hvis det så bliver varmere udenfor eller koldere så skrugere maskinen selv op eller ned alt efter hvilken temperatur den er sat til. Dette gøres med SIRe-styring som gør at lufttæppet altid vil fungere optimalt, derudover behøver man ikke tænde og slukke manuelt, dette tilpasser sig selv efter hvilken årstid du har den igang.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål til disse varme elementer er du velkommen til at kontakte os, vi har alle sammen erfaring fra tidligere virksomheder med disse varmeelementer og ved derfor en del omkring dem.

Leave a Reply