Kunne du godt tænke dig at sælge mere på internettet? eller få flere henvendelser og besøgende til din hjemmeside? så er digital marketing den rette vej for dig.

Hvad er Digital marketing

Digital marketing er opdelt i forskellige markedsførings kanaler, det kan være alt lige fra facebook, instagram, til ppc kanaler som Google ads og organisk vækst med SEO. Alle disse begreber er forskellige markedsførings kanaler på forholdsvis Google og Sociale medier. Her betaler man de forskellige medier for at annoncere på deres platforme, og derved kan man eksponere sine reklamer til den rigtige målgruppe og ikke bare hvem som helst, vil du læse mere om dette kan du se her.

Hvilke digitale marketing bureauer er der i Danmark?

Herunder er der en liste over marketing bureauer, som ikke tager kundernes penge uden return of investment:

  • Obsidian Digital
  • Webstarters
  • Spoton marketing
  • Bondtofte & co
  • PL og partners
  • Bigum & Co
  • Skjoldby

Kan man ikke lave online marketing selv?

Jo det kan du godt, men du kan hurtig komme til at brænde en masse penge af på annoncering hvis du ikke ved hvad du laver, det bedste ville være at man får nogle konsulent timer af overstående virksomheder, som kan hjælpe og guide en igennem værktøjerne hvis man gerne vil igang for et beskedent beløb. Derudover findes der masser af relevant information indenfor SEO som betyder på Dansk Søgemaskine optimering, hvilket betyder at du optimere din hjemmeside efter Googles retningslinjer, og på den måde vil de søgefraser som brugerne bruger på Google få din hjemmeside til at rangere højere. Du kan læse mere om Digital marketing på Wikipedia.

SEO er den billigste men også en af de sværeste dicipliner og skabe indtjening på, det kan nemt tager op til 6 måneders hårdt arbejde før du ser et afkast af det arbejde du har lavet, og lige så hurtigt som du har fået din indtjening og bygget en troværdig hjemmeside op, kan du miste det hele igen ved at Google opdatere deres algoritme som ligepræcis gør at din hjemmeside ikke overholder deres retningslinjer mere.

Hvordan starter jeg med SEO

SEO er meget “hands on” arbejde, har du ikke teknisk snilde, bliver dette også en svær disiplin for dig, da det kræver du kan navigere rundt i de gængse Content management systemer ligesom wordpress, magento eller shopify.

Det første du skal starte med er at lave en masse relevant indhold på din hjemmeside omkring de forskellige emner du ønsker at skrive om, Google er en søgemaskine så den vil altid finde det mest relevante indhold til dens brugere, ønsker du derfor at ligge i toppen skal du først og fremmest have det bedste indhold alt efter hvilket søgeord som brugerne søger efter. Sæt dig ned og find ud af hvad handler din hjemmeside om eller forretning og fremvis dig selv som ekspert på området, på denne måde vil du få hurtigst afkast på din SEO.

Leave a Reply