Sommeren nærmer sig, og bilen skal vaskes hver uge, fordi insekter og kryb splatter ud på bilens ruden samt front. Men hvordan får du det sidste finish på din bil når den shiner i solens skin? jo det forklare vi i dette indlæg.

Alufælge, rims og sprøde fælg

Hvilken fælg skal man vælge? og hvad passer bedst til min bil, alle disse spørgsmål skal vi nok give et svar på.

Men først og fremmest, hvorfor vælger så mange at montere alufælge på deres biler? FORDI DE ER FEDE! Vælger du den rigtige fælg, er du også sikker på at folk på gaden vender nakken efter din bil. Danmarks største udvalg af fede rims kan findes her, og hvis du udvælger dig et par, så vær sikker på at de passer til din bil.

Stål fælge

Der hvor stålfælgen er foretrukken er hvis man kan lide små huller i sine fælg, det kan være fra stenslag eller andet, så har stål den effekt at den virker som fjedre, så den stødabsorbere bedre end aluminiumsfælge. Stålfælge har dog et mere mat look, og er meget hårde at kigge på, fremfor alufælge som har et mere blødt look.

Aluminiumsfælge

Største delen af alle Danskere vælger aluminiums fælge. Selvom fælgen er dyrere så giver de et meget flottere look som at med til at give bilen det sidste pift. Aluminumsfælge giver det her shiny look, og det passer perfekt i solskinsvejr på et ny vasket bil. Hvis du skal være 100% sikker på at der bliver lagt mærke til dine nye fælg, så er et godt råd at tilkøbe fælg rens, og shine til når du montere dine alu fælg. De fleste leverandører har også et komplet sæt som gør at du både får maximalt shine men også vedligeholder dine fælge så de ikke får så meget bremse støv, samt holdere i længere tid. Når man køber alufælg så får man somregel også dæk med som passer til fælgen, på denne måde er du fri for at skulle ud og købe 4 dæk også.

Montering af stålfælge eller aluminiumsfælge

Hvis du har værktøjet til det selv kan du sagtens selv montere dækket på fælgende, der hvor det bliver problematisk er når du skal balancere dækket. Dette kræver et bestemt værktøj, så man er sikker på at dækket ikke hopper og laver bump når man kører. Dette kan også været et irriteringsmoment at man kan mærke hvergang bilet kører en omgang så ryster det i bilen.

Leave a Reply