Tidsskiftet nærmer sig, og vi begynder så småt at få noget lunere vejr. Dette betyder også at vi så småt skal begynde at tænke på havemøbler og de dejlige sommer aftener ude på terrassen.

Vi skal ud og kigge på havemøbler, og om vi køber nede i bilka eller i jem og fix, er helt op til os selv, men hvilket havemøbler skal vi vælge? og hvad er godt og ergonomisk og sidde i. Det vil vi hjælpe med i dette indlæg.

Udvalg af havemøbler

Der findes mange forskellige havemøbler, alt lige fra kurvestole til dækstole og det sædvanlige cafe sæt. Det hele afhænger af hvilken kvalitet du går efter. Ønsker man økologiske produkter så er et godt sted at start https://livinginstyle.dk/da/ . Her kan du finde alt lige fra bænke borde og stole, i økologiske og særlig rustikke materialer, der gør din terrasse til et rigtigt sommer agtigt look.

Et vigtigt element er det træ man kalder Teak. Teaktræ bliver ikke angrebet af skadedyr og kryb, da træet indeholder meget harpiks, som gør det meget mere modstandsdygtig i forhold til skadedyr og vejrbestandigt vejr, hvoraf møblerne ikke rådner osv. Det gør også selvom stolene eller bordene står under sol dag ud og dag ind i sommerperioden, så faldner møblerne ikke, de har stadigvæk deres rå og rustikke look.

Der findes også forskellige ædeltræsolier som plejer dine træmøbler så de kan holde sig endnu bedre, og du kan derfor have dine møbler i mange år.

 

Hynder til møbler

De flest møbler behøver faktisk ikke hynder da designet gør at man sidder godt og er ergonomiske, men hynder kan være en god ting for møbler der falmer, hvis de står for lang tid ude i solen, da de dækker for 90% af selve stolen og møblet.

Andre udemøbler

Det kunne også være man vil slikke sol i sommerens hede, her kan en solvogn være en god ide. Der findes mange gode modeller i bilka til næsten ingen penge, de fleste steder kan man prøve udstillings modellerne inden man køber dem. Her skal du være sikker på at du både ligger komfortable men du også har mulighed for de rigtige indstillinger i stolen. Det kan være alt lige fra at løfte ryg stykket, men også at du stadigvæk har den funktion at din krop kan ånde. De fleste stole er meget tætte i deres flettede materiale, dette betyder også at når du ligger i den varme sol, så afgiver din krop overs væsker der både gør at din krop bliver irriteret, og det kan faktisk ende med at du får udslet og i værste tilfælde ligge sår.

Derfor er det vigtigt at din krop kan ånde, når du ligger i stolen, så undgår du også ubehag så du ikke glider rundt i sædet.

 

 

Leave a Reply