Polering af din nye bil

Hos CleanCar tilbyder vi alt indenfor polering af din bil, hvadenten den er ny eller over et år gammel. Om du er erhvervskunde eller privatkunde har ingen betydning, så længe du ønsker en præsentabel bil, båd eller motorcykel. Hos Clean Car er vi de rette til at få din bil til at fremstå som ny, flot og vedligeholdt. Vi sørger for, at din bil kommer til at vække opsigt i forhold til dens glans og dybde. Du kan læse mere om Polering af bil her.

Den danske vejr og miljø er hårdt ved din bil, derfor er det vigtigt, at du tager dig godt af den og vedligeholder den. Slid på bilen ses tydeligt og det kan du nemt gøre noget ved. Den bedste løsning for dig og din bil er, at bilen først rengøres, lakken renses, bilen poleres, afrensning igen og herefter forsegling. En poleret og forseglet lak gør din bil nem at vedligeholde og samtidig bevare den en høj værdi, så den stadigvæk er attraktiv, når den skal sælges.

Har din sommerbil stået i gi længe nok nu? Og ønsker du, at den skal stå spejlblank og 100% klar, når foråret begynder. Så har du nu mulighed for at få et rigtigt godt tilbud.

Vi har lige nu tilbud på efterårspakken, hvor du får den ultimative pakke af bilpleje. Du får bl.a.

 • Indvendig kabinerengøring
 • Støvsugning af bil
 • Vask af bil
 • Afrensning af lak
 • Polering af bil
 • Dæk shine
 • Mat shine

Og meget, meget mere. for blot 2495 kr. Du har også mulighed for at købe yderligere services til reduceret pris ved køb af denne behandling.

Muligheder for forsegling

I forhold til forsegling på din bil er der forskellige muligheder. Forseglingen er den afsluttende fase efter poleringen er færdig. Forseglingen lukker og beskytter lakken.

 • Nano Coat er nem at vedligeholde og har en holdbarhed på op til ca. 6 mdr.
 • Polym Forsegling er det oplagte valg til nye biler og er yderst holdbar med en levetid på op til 3 år.
 • Der findes også Polym Forsegling fåes også til ældre og brugte biler her er holdbarheden op til 2 år.
 • Crystal Coating er den ultimative løsning, når det kommer til forsegling og der er over 3 års levetid og 3 års garanti på den perlende effekt forseglingen har.

Du skal næsten have lov til at opleve virkningen af forseglingen på din bil. Kontakt os, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Hvem er CleanCar?

Hos CleanCar har vi mange års erfaring og vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi er dit professionelle bilpleje Center i Midtjylland. Vi tilbyder alt indenfor bilpleje, båd pleje og motorcykelpleje. Vi servicere de kunder, hvor kun det bedste er godt nok. Hos CleanCar tilbyder vi komplet salgsklargøring, hvis du går med tanker omkring at sælge din bil. Besøg vores galleri og se hvilke forskel, vi har gjort for vores kunder og deres biler. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 22 40 58 02 eller på mail cleancarlife@gmail.com for at modtage et uforpligtende tilbud.

Leave a Reply