Smart alarm

Når du skal sikre dit hjem mod indbrud, eller opsætte et sikkerhedssystem, som kan hjælpe hvis uheldet er ude, så er en smart alarm der kan integreres i det moderne hjem en god måde at imødekomme disse problemstillinger på. Her kigger vi på en smart alarm løsning fra Lockon.

Enheder til forskellige behov

Noget der kan virke afskrækkende på tyven, kan være lys i boligen. Det kan man sørge for, med tænd-sluk enheder fra Lockon, som kan indstilles på forskellig vis. De kan indstilles til at tænde og slukke efter en timer, de kan tændes og slukkes fra en app på mobilen, også kan de også tændes og slukkes via et online kontrolpanel. Altså er der mange muligheder for at tilpasse tænd-sluk enhederne til de behov man nu måtte have.
Ydermere kan man koble kameraer og bevægelsessensorer op på sit system, så man har det hele samlet under et tag, så at sige. Det hele er koblet op på en web app, som gør det muligt for dig at styre det hele fra et sted, samtidig med at du har mulighed for at styre det med din smartphone, så du altid har det lige ved hånden. Du kan her få systemet med enten nabohjælp eller vagtsystem, så du kan få det der passer bedst til dine behov. Det snakker vi mere om i nedenstående afsnit. 

Nabohjælp eller kontrolcentral & vagt

Med nabohjælp kan du tilknytte op til 6 kontaktpersoner, som får besked via opkald, sms og/eller e-mail, når det er alarmen går. Det kan være dine venner, noget familie eller naboer, som ordet antyder. Det fungerer godt hvis du ikke er hjemme, og ikke selv har mulighed for at reagere.

Med kontrolcentral og vagt, har Lockon et samarbejde med Securitas, som står for dette. Det giver garanti for hurtig og professionel udrykning, når alarmen går i dit hjem. Her er det muligt at få skræddersyet din løsning, så den mere eller mindre kan passer præcis til dine behov.

Samtidig kan du benytte dig af SikkertHjemme besked via e-mail eller en push-besked i Web appens sms beskeder, som giver besked, når den givne person slår alarmen fra. Dette er ideelt til dig, der gerne vil vide, hvornår dit barn er hjemme.

Leave a Reply