Termoplader

Termoplader er rigtig gode til rigtig mange ting. Her kommer vi på hvad du kan bruge dine termoplader til. Du forbinder måske termoplader med store haller på i en gård, hvor man ofte ser at taget er lavet af termoplader. Men termoplader kan faktisk også benyttes til mange andre tagløsninger som for eksempelvis ses det også tit brugt til udestue, carport eller på et skur. Termoplader er som regel fremstillet af polycarbonat som er et af de stærkeste plastik materialer. Pladerne kan fåes i mange forskellige størrelser, hvor termoplader 16 mm er en af de mest benyttede til udestuer og carporte.

Standard længden på sådan nogle plader er 2 meter men kan også gå op til 8 meter hvor breden ligger på 210 cm. Det smarte ved termoplader er at de holder i rigtig mange år og at de er så nemme at montere at det ikke kræver en håndværker til at klare arbejdet, hvilket gør det nemt for gør det selv projekter.

Termoplader er bygget i flere lag hvilket betyder at der i mellem lagene ligger noget luft som er med til at give en isolerende effekt, som er med til at holde varme i enten din carport eller udestue. Termoplader har som regel en reklamationsret på omkring 10 år på både brud og misfarvning, hvilket er kan være rart hvis man skal have dem skifte. Går de i stykke efter garantien udløber er det heller ikke en kæmpe udgift da pladerne ikke koster det helt vilde i forhold til for eksempelvis tagsten, som også skal bruge beklædning under.

Skal man bruge termoplader på mål er der som regel også mulighed for at få skåret dem præcis efter behov ved de fleste plastfabrikker. Ellers både alle termoplader i standard mål være en lagervare hos de fleste byggemarkeder eller plastfabrik.

Leave a Reply