Hos DiModa har vi et stort udvalg af tøj fra VILA. En af vores bestsellere er de populære coated læderbukser. De er et kæmpe hit hos vores kunder i alle sæsoner og til alle lejligheder. Bukserne er især populære grundet deres gode pasform, det tætsiddende snit, den flotte lynlås på bagsiden sørger for, at bukserne sidder super flot. Bukserne kan bruges til alle begivenheder, de kan styles med et par sneakers eller støvler til hverdag og med et par stiletter til fest! Der er mange muligheder i ét par bukser. VILA bukserne er kendt for høj kvalitet og god pasform. Bukserne ligger i en prisklasse, hvor alle kan være med – det er næsten det bedste af det hele! Se vores udvalg af VILA bukser her

 

Kendetegnende for VILA tøj er kvaliteten og prisen. Produkterne er holdbare, bliver ikke slidt af at blive brugt. Det betyder, at tøjet kan holde til en cykelturen på arbejde, timerne på arbejde og legen med børnene i eftermiddagstimerne. Det er vigtigt for den danske kvinde, at tøjet har en kvalitet, der kan holde til det hele. Den rimelige pris sørger for at ingen går glip af nyeste trends.

 

Hvem er vi?

Hos DiModa sælger vi lækkert,forførende, trendy og sødt modetøj til kvinder. Kvaliteten hos os er høj og prisen lav. Det unikke ved os er, at vi altid tester og vurdere alle vores styles selv – så er vi nemlig i stand til at give dig den bedste service og rådgivning om alle vores produkter. Du kan altid spørge os, hvordan de forskellige produkter i er pasform, størrelse og kvalitet. Vi forhandler kjoler, overdele, underdele, badetøj og tilbehør fra vores yndlingsmærker: VILA, Rosemunde, Liberte Essentiel & Bianco

 

Fordele ved at handle hos DiModa:

  • Du får altid 1-2 dages levering
  • Din pakke er altid pakket pænt ind som en gave!
  • DiModa er e-mærket, og du er derfor altid sikret en sikker handel.
  • Gratis fragt ved køb over 499 kr.
  • Gratis retur
  • 14 dages returret

 

Der findes både jeans til kvinder, der er business minded, til hende med den aktive livsstil, tomboy pigen, eller kvinden der blot elsker at følge de nyeste trends!  

Du kan altid kontakte DiModa på mail og messenger. Lige nu er der så travlt, så hvis du ønsker at blive ringet op – så skal du sende en mail med dit tlf. nr. så bliver du ringet op. DiModa bestræber sig på at besvare din mail inden 48 timer.

Levering

Hos DiModa er 95% af alle pakkerne hos kunderne dagen efter. Du får gratis fragt på køb over 499 kr. Ved køb under 499 kr. betaler du blot 29 kr. for fragt. Du får altid 14 dages fuld returret, som er gældende fra den dag, du henter din pakke. Det betyder, at du altid har god tid til at prøve og vurdere dit nye tøj. Skal tøjet sendes retur er det dog vigtigt, at tøjet er i samme stand som ved afsendelse.

Hvis du ønsker at ombytte din varer tilbydes gratis ombytning af alle varer over 299 kr.

 

Leave a Reply